Здравейте, скоро ми свалиха алармата защото имах проблем с нея и сега се налага да отключвам и заключвам с ключа. Само че не се заключва шофьорската врата, като завъртя ключа и бутончетата за почват да прескачат и не се заключва. Понякога захапва и уж е заключено бутоните са надолу, но като натиснеш 2 пъти шофьорската врата и се отваря! Някой знае ли къде може да е проблема?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с централното заключване
Collapse
X
-
Верочтно проблема е в някоя от машинките във вратите. Нека някой ги провери дали биват. Ако са бъгави - продават се в Пандата за по 6-8 лв. бройката. Трябват ти такива с 5 жици. Има вариант и с 2, но не ти препоръчвам.
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеВерочтно проблема е в някоя от машинките във вратите. Нека някой ги провери дали биват. Ако са бъгави - продават се в Пандата за по 6-8 лв. бройката. Трябват ти такива с 5 жици. Има вариант и с 2, но не ти препоръчвам.А може и някой колега от Бургас на който му се занимава и разбира да ми помогне...
sigpicZaRiBeNa FeNkA
Comment
-
При мен бутончетата прескачат ,когато вратата не е затворена като хората и понякога ,когато си е затворена добре и след отваряне и затваряне на вратата се оправя. Погледни дали прозорците не захапват уплътнението някъде и да не се затваря вратата както трябва.Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщениеБлагодаря ти, ще пробвам да разглобя сама вратата и да сменя тая машинка, то и машинката на стъклото ми е за смяна на тая врата, но там не знам дали ще мога сама да се справяА може и някой колега от Бургас на който му се занимава и разбира да ми помогне...
Comment
-
Първоначално публикувано от The Dark Knight Покажи съобщениеПри мен беше започнала да заключва и после отключва разглобих и двете врати смазах механизмите и всичко се оправи. Мисля че и при теб е такъв проблема...sigpicZaRiBeNa FeNkA
Comment
-
Имаhttp://clubalfaromeo.com/forum/showt...EA%F0%E8%F2%E8
Ако нещо не е ясно питай ,ще обесняваме по детайлноAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеИмаhttp://clubalfaromeo.com/forum/showt...EA%F0%E8%F2%E8
Ако нещо не е ясно питай ,ще обесняваме по детайлноLast edited by hell_cat; d.m.y г., 16:43.sigpicZaRiBeNa FeNkA
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеИ след като сваля кората имаш ли идея как да оправя проблема със заключването, каде е тази машинка и как да разбера дали проблема е в нея или в жилото?
sigpicZaRiBeNa FeNkA
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеМа ти верно ли сама си разглобяваш врарите, или приятеля ? Направо ми става чак неудобно да си го помисля. Кажи къде и в колко ще си при колата, ако имам свободно време ще намина да ти оправим вратите.А иначе не знам по кое време утре като се събудя
sigpicZaRiBeNa FeNkA
Comment
Comment